Savunma Sanayii Başkanlığı İş Birliği
top of page

Savunma Sanayii Başkanlığı İş Birliği

Magiçe, Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB)’nın 2018 yılında desteklemeye karar verdiği 10 projeden 2’sinde yer almaktadır.

MAGİÇE-Magnetik Teknolojiler, Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB)’nın 2018 yılında desteklemeye karar verdiği 10 projeden 2’sinde yer almaktadır. Bu projelerden birincisi ASELSAN ve TÜBİTAK BİLGEM ile dünyada sadece sayılı gelişmiş ülkenin sahip olduğu uydu/uzay, radar ve elektronik harp sistemleri için yürüyen dalga tüp güç yükselteç sistemlerine yönelik ileri teknolojilerin geliştirileceği “SEYYAH” projesidir.


MAGİÇE firmasının katkıda bulunduğu ikinci proje ise kızılötesi dedektör takımlarında bulunan kriyojenik soğutucuların millileştirilmesi için yüksek güçlü mıknatıs teknolojisinin geliştirileceği “MIKNATIS” projesidir.


2018 yılında başlatılan Ar-Ge projelerinin sözleşmeleri 02/01/2019 tarihinde gerçekleştirilen Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İBİŞ ve MAGİÇE-Magnetik Teknolojiler kurucusu Prof. Dr. H. Yalçın ELERMAN'ın katıldığı törenle imzalanmıştır.



271 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

Brazing işlemi başarıyla gerçekleştirilmektedir

Firmamız bünyesinde, Vakum Brazing işlemleri başarıyla gerçekleştirilmektedir. Görselde, Demir-Bakır-Demir malzemeleri birbiri ile başarıyla kaynatılmıştır. Brazing işlemi ile farklı metaller, metal-s

bottom of page